Pressemeddelelse 1. maj 2021

Advokat Jesper Bierregaard udtræder som advokat og partner fra et af landets store advokathuse og bliver pr. 1. maj 2021 partner i Hejm Vilsgaard Advokater, der har fast base i Aarhus.

”Vi er meget begejstrede over, at Jesper styrker vores i forvejen store specialer inden for skat, moms og afgifter. Samtidig er Jesper specialist inden for omstrukturering og selskabsret, hvilket giver os rigtig fin sammenhæng over i vores M&A-afdeling, forklarer advokaterne Helle Porsfelt og Elsebeth Hjortshøj Rasmussen, der begge er partnere i virksomheden og er specialister inden for skat, moms og afgifter”.

”Jeg var kommet til et sted i livet, hvor jeg ville prøve et nyt advokatsetup. Hejm Vilsgaard Advokater var det oplagte valg, da de er kendte for en høj grad af specialviden og med en ukompliceret struktur, der giver en meget tæt kontakt med kollegaer og klienter. Begge dele var vigtige parametre for mig og jeg ser meget frem til, at vi nu skal i gang sammen, udtaler advokat Jesper Bierregaard”.

Hejm Vilsgaard Advokater fortsætter lidt endnu fra eksisterende lokaler i Borggade 1, 8000 Aarhus C. ”Vi har flere ting i støbeskeen og forventer at kunne melde nyt ud om nye lokaler og flere kollegaer inden for ret kort tid, afslutter advokat Bo Vilsgaard”.

 

For yderligere oplysninger kontakt:

Advokat og partner Jesper Bierregaard, Mobil 2612 7296

Advokat og partner Helle Hougård Porsfelt, Mobil 6144 0708

Advokat og partner Elsebeth Hjortshøj Rasmussen, Mobil 6144 0700

Advokat og partner Bo Vilsgaard, Mobil 4031 3165

 

Hvis du vil vide mere, så kontakt meget gerne Jesper Bierregaard

Telefon: (+45) 2612 7296
Mail: jbi@hvlaw.dk

Hvis du vil vide mere, så kontakt meget gerne Bo Vilsgaard

Telefon: (+45) 4031 3165
Mail: bv@hvlaw.dk