For knap halvandet år siden blev Hejm Advokater og Vilsgaard Advokater til én virksomhed, og nu styrker det specialiserede erhvervsadvokatfirma, med hovedkontor i Aarhus, sin internationale profil med indtræden i det verdensomspændende netværk af advokater – Balms Group International (BGI).

 ”Indtræden som eksklusiv dansk landepartner i Balms Group International (BGI) vil betyde meget for vores klienter. Vi bliver med ét repræsenteret i 25 lande, og kan med dette udgangspunkt styrke løsningen af vores klienters juridiske- og forretningsmæssige udfordringer, når de går på tværs af landegrænserne”, forklarer advokat Bo Vilsgaard, der er en af partnerne i Hejm Vilsgaard Advokater.

 ”Vi oplever et stigende behov for et internationalt perspektiv i vores rådgivning. Det gælder ikke bare inden for områderne skat, moms og afgifter, hvor vi traditionelt har stået stærkt, men også inden for områderne for køb og salg af virksomhed og internationalt orienterede iværksættere, oplever vi en øget efterspørgsel for rådgivning på tværs af grænserne”, fortæller advokat og skattespecialist Helle Porsfelt.

Balms Group International (BGI) er en international sammenslutning af specialiserede mellemstore advokatfirmaer i 25 lande og tæller over 500 ansatte Worldwide.

 ”Think globally, win locally er et motto for BGI. Flere lande og kontorer er allerede på vej ind og vi forventer, at BGI vil være repræsenteret i 30 lande inden for en meget overskuelig fremtid. Så jo, verden er blevet mindre og vi samhandler mere og mere, hvorfor Balms Group International, var et naturligt skridt for os”, udtaler advokat Hans Henrik Bondegaard, der også er partner i Hejm Vilsgaard Advokater.

Læs mere om BGI her.

Hvis du vil vide mere, så kontakt meget gerne Bo Vilsgaard

Telefon: (+45) 4031 3165
Mail: bv@hvlaw.dk