Pressemeddelelse 10. maj 2021

Advokaterne Claus Moldt (H) og Mads Trøstrup Kristensen (H), der er indehavere af Effekt Advokatfirma i Aarhus, slår sig sammen med Hejm Vilsgaard Advokater pr. 10. maj 2021.

Effekt Advokatfirma er specialister inden for alle aspekter omkring fast ejendom, herunder køb/salg, projekter, seriesalg, entreprise- og lejeret etc. og beskæftiger i alt 4 personer.

”Vi har set meget frem til at kunne offentliggøre, at vi nu går sammen med et andet erhvervsadvokatkontor, der også sidder med dybe specialer og kompetencer”, forklarer advokat og partner Claus Moldt.

”Sammenlægningen med Hejm Vilsgaard Advokater faldt tidsmæssigt heldigt sammen med, at vi kunne udvide vores nuværende lejemål i Søndergade 74, 5. sal, da en lejer valgte at flytte ud pr. 1. maj. Så vi samles hos os i vores eksisterende lokaler, der således udvides en del i forbindelse med sammenlægningen”, udtaler advokat Mads Trøstrup Kristensen, der i lighed med advokat Claus Moldt fortsætter som advokat og partner i det nye firma.

Det nye advokatfirma, der fortsætter under navnet Hejm Vilsgaard Advokater, beskæftiger i alt 12 personer.

”Effekt Advokater var for os det perfekte match”, forklarer advokat og partner Mikkel Thykjær Jørgensen, der videre udtaler: ”Vi har i godt og vel et års tid mødtes regelmæssigt med indehaverne i Effekt Advokatfirma og der var fra starten en god kemi og appetit på at fortsætte sammen med et udgangspunkt i at fortsætte udviklingen af fagområderne. Vi tror på, at specialisering er vejen frem”.

”Primo 2019 blev Hejm Advokater og Vilsgaard Advokater til én virksomhed og pr. 1. maj 2020 blev vi en del af den internationale advokatkæde Balms Group International (BGI Law). Optagelsen af advokat Jesper Bierregaard som partner i Hejm Vilsgaard advokater pr. 1. maj og nu Effekt Advokatfirma pr. 10. maj, følger den plan vi lagde om at blive flere specialiserede advokater, der også rækker ud internationalt i kraft af partnerskabet i BGI Law, der opererer i over 25 lande og med Hejm Vilsgaard Advokater, som det eneste danske landekontor”, afslutter advokat og partner Bo Vilsgaard.

 

For yderligere oplysninger kontakt:

 Advokat og partner Claus Moldt, Mobil 2682 7059

 Advokat og partner Mads Trøstrup Kristensen, Mobil 3029 0033

 Advokat og partner Mikkel Thykjær Jørgensen, Mobil 6144 0707

 Advokat og partner Bo Vilsgaard, Mobil 4031 3165

 

Hvis du vil vide mere, så kontakt meget gerne Claus Moldt

Telefon: (+45) 2682 7059
Mail: cb@hvlaw.dk

Hvis du vil vide mere, så kontakt meget gerne Bo Vilsgaard

Telefon: (+45) 4031 3165
Mail: bv@hvlaw.dk