De fleste virksomheder ligger inde med HR-oplysninger og oplysninger om kunder, medlemmer og lignende. Mange af dem er persondata.

Databeskyttelsesforordningen/GDPR gør, at alle virksomheder, foreninger og offentlige myndigheder skal dokumentere, hvordan persondata indsamles, videregives og slettes og videregives. Anvendes persondata ulovligt, kan man få store bøder – i alvorlige tilfælde på flere millioner kroner.

Er du IT-leverandør, skal du også indgå en databehandleraftale med din kunde. Og du skal tilrette dine systemer, så de understøtter din kundes overholdelse af GDPR.

Alt efter dit behov kan Hejm Vilsgaard Advokater rådgive eller gennemføre implementeringsprocessen fra start til slut sammen med dig. Uanset om du skal bruge sparring engang imellem, eller om du skal i gang med et større projekt, står vi til rådighed. Vi bruger de dygtige IT-specialister, projektledere og ISO27001-konsulenter, som vi har i vores netværk til at komme helt i mål. På den måde får du præcis den rådgivning, du har brug for, når du har brug for den.

Rådgivning om persondata kan omfatte:

  • HR-oplysninger
  • Bøde- og tilsynssager
  • Databehandleraftaler og tilsyn med databehandlere
  • Risikovurderinger
  • Brud på persondatasikkerheden
  • Tekniske og organisatoriske foranstaltninger

Behov for rådgivning omkring persondata?

Ring i dag på telefon (+45) 7930 1710 eller skriv på info@hvlaw.dk.

 

Oplæg eller kursus om behandling af persondata og GPDR? 

Vi holder meget gerne oplæg om persondata. Hvis du har et arrangement i tankerne, så bare send et forslag og spørg, om det kan lade sig gøre – info@hvlaw.dk