Vi søger en til to dygtige erhvervsadvokater (evt. erfaren fuldmægtig)/erhvervsjurister (cand.merc.jur) til hovedsageligt at arbejde med et eller flere af følgende områder:

  • køb og salg af virksomhed
  • iværksætteri og kapitalfremskaffelse
  • selskabsret og omstruktureringer
  • fast ejendom (køb, salg, udvikling, lejeret, entrepriseret etc.)
  • skatterådgivning og skattesager
  • generel erhvervsret

Er du ikke specialist når du kommer, så bliver du det med tiden. I tilknytning til intern oplæring vil du blive tilbudt deltagelse i relevante kurser så opnår en specialisering inden for et eller flere af vores arbejdsområder. Internt vil du få sagerne leveret med henblik på selvstændig sagsbehandling og naturligvis med al den opbakning og støtte der skal til, for at du bliver specialist på dit felt.

Vi er på alle måder uformelle i arbejdsmåder og omgangstone. Vi har ingen private kunder og arbejder kun med udgangspunkt i erhvervslivets forhold.

Der forventes stor grad af selvstændighed og lyst til at løse en opgave på egen hånd fra start til slut på en proaktiv måde og med høj grad af service over for kunden.

Er du faglig dygtig, omhyggelig, positiv af sind og har lyst til at præge din dagligdag, så har vi jobbet, der vil give dig en arbejdsdag hvor godt humør, spændende opgaver og teamånd er det, der fylder.

Som person skal du prioritere en naturlig balance mellem arbejdsliv, privatliv og fritid. Det gør vi andre og vi vægter betydningen af hele mennesker højt. Vi har kontor centralt i Aarhus og har derudover repræsentationskontorer i hhv. Vejle og INCUBA i Aarhus. Jobbet vil give dig mulighed for at arbejde på fuld tid eller deltid.

Vi ser frem til at modtage din ansøgning – gerne pr. mail. Du er også velkommen til at kontakte Bo Vilsgaard på 4031 3165 / bv@hvlaw.dk eller Mads Trøstrup Kristensen på 3029 0033 / mtk@hvlaw.dk for yderligere info.

Alle henvendelser vil blive behandlet fuldt fortroligt.

Hvis du vil vide mere, så kontakt meget gerne Bo Vilsgaard

Telefon: (+45) 4031 3165
Mail: bv@hvlaw.dk

Hvis du vil vide mere, så kontakt meget gerne Mads Trøstrup Kristensen

Telefon: (+45) 3029 0033
Mail: mtk@hvlaw.dk