Pressmeddelelse 1. februar 2019

To af byens specialiserede advokatfirmaer rykker sammen og står nu endnu stærkere i konkurrencen om at levere højt specialiseret viden inden for særligt overdragelse af virksomhed, persondata, udbudsret, skat, moms og afgifter.

”Vi er rigtig glade for at kunne fortælle, at Vilsgaard Advokater og Hejm Advokater er flyttet sammen, og at vi med virkning fra 1. februar 2019 vil drive vores virksomheder sammen som Hejm Vilsgaard Advokater. Ud over vores specialer vil vi gerne være kendte for at levere udstrakt service, klar tale og løsningsmodeller frem for konflikter”, siger advokat Bo Vilsgaard, der er en af partnerne i virksomheden.

”Der er mange advokatfirmaer, der slår sig op på at kunne det hele. Det kan man ikke – og det vil vi ikke. Vi har bevidst valgt at fokusere på udbygningen af de fagområder, hvor vi står stærkt, og med vores sammenlægning har vi nu et større hold, hvor alle besidder stor viden og erfaring inden for specialerne”, forklarer advokat og partner Helle Hougård Porsfelt.

”Vores fælles domicil bliver fremover Borggade 1, 8000 Aarhus C, men vi beholder også vores repræsentationskontorer i forskerparken INCUBA (Navitas og Åbogade) samt Dandy Business Park i Vejle. På den måde bevarer vi vores tætte kontakt med det videntunge iværksætteri i Aarhus og Trekantområdet. Det er en vigtig del af vores DNA”, forklarer Bo Vilsgaard.

For yderligere oplysninger kontakt:

Advokat og partner Bo Vilsgaard, Mobil 4031 3165
Advokat og partner Helle Hougård Porsfelt, Mobil 6144 0708

 

 

Hvis du vil vide mere, så kontakt meget gerne Bo Vilsgaard

Telefon: (+45) 4031 3165
Mail: bv@hvlaw.dk

Profil af Helle

Hvis du vil vide mere, så kontakt meget gerne Helle Porsfelt

Telefon: (+45) 6144 0708
Mail: hhp@hvlaw.dk